Meetjeslandse Bouwmaatschappij

 

Jouw mening telt

 

Van midden 2022 tot begin 2024 peilen we naar de mening van onze huurders over hun woning, buurt en onze dienstverlening. De Partibus, onze mobiele brievenbus, reist van wijk tot wijk rond om de ingevulde lijsten op te pikken. Nadien volgt een wijkbabbel waarbij we samen met de buurtbewoners in gesprek gaan over de resultaten van de bevraging. Wil je meer betrokken zijn bij je sociale huisvestingsmaatschappij? Wil je advies geven en oplossingen aanreiken? Kom dan samen met je buren en we maken er een leerrijk moment van.

 

                                        

Hoe werkt het?

Je vult de papieren vragenlijst die je kreeg in en steekt deze in de partiBUS die zich in jouw wijk bevindt. Liever digitaal de vragen invullen? Hier kan je ze vinden. Nadien nodigen we je uit voor de wijkbabbel. Daarbij gaan we samen in gesprek over de voornaamste algemene conclusies die uit de bevraging kwamen. Dat doen we steeds met een verwelkoming, een voorstelling van de resultaten en het formuleren van actiepunten. Achteraf bezorgen we alle bewoners ook nog eens een overzicht van de wijkbabbel. Zo blijf je op de hoogte van de gebeurtenissen in jouw wijk!

 

Wanneer komen we bij jou?

 

Onze eerstvolgende halte is het Zonnepark in Eeklo. Van 13 maart 2023 tot en met 24 maart 2023 kunnen wijkbewoners hun ingevulde vragenlijst in de brievenbus droppen. Op 25 april komen we samen met de bewoners om in gesprek te gaan over de resultaten.
 
Eerdere stops:

Bassevelde

Maldegem

 

Volgende stops:

Eeklo

Boekhoute

Kaprijke

Assenede

Lembeke

Ertevelde