Meetjeslandse Bouwmaatschappij

Jouw mening telt

 

De Meetjeslandse Bouwmaatschappij kent graag de mening van zijn huurders. Daarom stelden we een huurdersbevraging op waarbij we inzetten op drie thema’s: de woning, de buurt en onze dienstverlening. Om dat te dragen riepen we de partiBUS in het leven. De partiBUS is de mobiele brievenbus die van wijk naar wijk reist en je participatie vraagt. Wil je meer betrokken zijn bij je sociale huisvestingsmaatschappij? Wil je advies geven en oplossingen aanreiken? Het kan.

 

 

Hoe gaat dat dan?

 

Je vult de vragenlijst die je kreeg in op papier en steekt deze vervolgens in de brievenbus die zich in jouw wijk bevindt. Liever digitaal de vragen invullen? Hier vind je de bevraging. Nadien nodigen we je per brief uit voor de wijkbabbel. Daarbij gaan we samen met de buurtbewoners in gesprek over de resultaten. Dat doen we steeds met een verwelkoming, een kleine tentoonstelling en het samen formuleren van actiepunten. 

 

Wanneer komen we bij jou?

 

Onze eerstvolgende halte is Maldegem. Van 25 oktober tot en met 6 november kan je je vragenlijst in de brievenbus droppen. De bus zal nog even in de wijk te zien zijn tot 22 november. Kom op dinsdag 22 november om 16u naar de wijkbabbel in 't Veldeken 35. Op het programma staan een verwelkoming met een drankje, een tentoonstelling en het formuleren van actiepunten op interactieve wijze. Stip de datum aan in je agenda en maak er met ons en je buren een leerzame avond van!

 

Eerdere stops:

Bassevelde

 

Huidige stop:

Maldegem

 

Volgende stops:

Boekhoute

Eeklo

Kaprijke

Assenede

Lembeke

Ertevelde